C&S Standaard

Foto

De "C&S Standaard Mobiel" is gemaakt op basis van een RVS hoogglans gepolijste danspaal met een diameter van 33.7- 42.4- of 48.3 mm, met een wanddikte van 2 of 3 mm en zijn "Mobiel". D.w.z dat deze danspaal binnen 1 minuut kan worden rechtgezet en nog sneller worden gedemonteerd. De maximale lengte bedraagt 6.0 mtr.

Uiterlijk:
De danspaal van de Standaard mobiel is gemaakt uit hoogglans gepolijst RVS.
Hoogglans gepolijste danspalen geven de meeste grip tijdens het paaldansen. Deze worden tegenwoordig het meest gebruikt.

De vloer- en plafondplaten zijn bekleed met een speciale rubber waardoor er bij normaal gebruik geen beschadigingen of lelijke plekken achterblijven op vloer en plafond.

De spindel is voorzien van schroefdraad en zit radiaal bewegend in de danspaal. Op de bovenkant van de spindel is de plafondplaat bevestigd. De spindel is grof uitgevoerd om optimale stevigheid teverkrijgen. De spindel kan ongeveer 10 à 15 cm radiaal t.o.v. de danspaal bewegen en loopt in een geleide- lagerbus welke gemonteerd zit binnen in de danspaal.

Bevestiging / Montage:
De "Standaard Mobiel" kan binnen 1 minuut worden rechtgezet en net zo snel weer worden weggenomen. Alles wat je hiervoor nodig hebt wordt gratis meegeleverd. Tevens zit er bij alle danspalen een duidelijke montage-instructie.

Opties:
Voor de "Standard Mobiel" hebben wij een aantal opties waarmee je het uiterlijk van deze danspaal kunt verfraaien of er een persoonlijk tintje aan kunt toevoegen.
Verder zijn bijna alle persoonlijke aanpassingen en modificaties mogelijk.

C&S Colour

Foto
De "C&S Colour" is de gebaseerd op de "Standard Mobile, maar dan met een stalen danspaal met een diameter van  42.4 mm en met een wanddikte van maar liefst 3.25 mm en zijn ook "Mobiel". Uitermate geschikt voor langdurig en intensief gebruik.
Maximale lengte 6 mtr.


Uiterlijk:
De "Colour" is dubbel coated (tweevoudige coating) en kan worden geleverd in ALLE "ralkleuren", maar ook metalic en speciale- kleureffecten zijn mogelijk.   Je kunt zelf je kleur kiezen. Het gecoate oppervlak maakt deze danspaal lekker stroef.
Hiervoor geldt een meerprijs 

De "Colour" heeft een wanddikte van 3,25 mm en is hierdoor enorm sterk en stabiel.

De vloer- en plafondplaten zijn bekleed met een speciale rubber waardoor er bij normaal gebruik geen beschadigingen of lelijke plekken achterblijven op vloer en plafond.

De spindel is voorzien van schroefdraad en zit radiaal bewegend in de danspaal. Op de bovenkant van de spindel is de plafondplaat bevestigd. De spindel is grof uitgevoerd om optimale stevigheid te verkrijgen. De spindel kan ongeveer 10 à 15 cm radiaal t.o.v. de danspaal bewegen en loopt in een geleide- lagerbus welke gemonteerd zit binnen in de danspaal.

Bevestiging / Montage:
De "Colour" kan binnen 1 minuut worden rechtgezet en net zo snel weer worden weggenomen. Alles wat je hiervoor nodig hebt wordt gratis meegeleverd. Tevens zit er bij alle danspalen een duidelijke montage-instructie.

Opties:
Voor de "Colour" hebben wij een aantal opties waarmee je het uiterlijk van deze danspaal kunt verfraaien of er een persoonlijk tintje aan kunt toevoegen.
Verder zijn bijna alle persoonlijke aanpassingen en modificaties mogelijk. 

C&S Outdoor

Foto
De "C&S Outdoor" bestaat uit een grondpijp, en een hoogglans gepolijste RVS danspaal met een lengte van 320 cm. Bruikbare danslengte = ca. 250 cm.
De grondpijp wordt in de grond gemonteerd en dient als support voor de danspaal welke er van bovenaf in geschoven kan worden. De danspaal staat alleen vast in de grondbuis.


Uitermate geschikt voor outdoor workouts en workshops, maar ook geschikt voor gebruik in sport- of danszalen .

Uiterlijk:
De grondpijp bestaat uit een buis die aan de onderkant is dichtgelast. Aan de bovenzijde zit een ronde support-schijf gemonteerd waardoor de grondpijp niet verder in de grond kan zakken. Tevens kan, indien gewenst hierop je danspaal met schroeven worden vastgezet.

De danspaal van de "Outdoor" is op ca. 70 cm van de onderkant voorzien van een RVS laskraag. Hiermee rust de danspaal op de grondpijp. Deze laskraag wordt afgedekt met een fraai uitziend RVS afdekrozet. De hoogglans gepolijste danspaal geeft de beste gripeigenschappen tijdens het paaldansen.

Montage:
De stabiliteit van deze danspaal wordt grotendeels bepaalt door de stevigheid van de ondergrond waarin de grondpijp wordt gezet.

D.m.v. een holle buis met een diameter van 48,3 mm (1½") kunt u een recht gat in de grond slaan waarin de grondpijp wordt geschoven. LET OP: In zand- of losse gronden kun je de grondpijp het beste in een betonnen fundering vastzetten. Graaf hiervoor een ruim gat en stort dit vol beton. Steek de grondpijp loodrecht in de beton dat de ronde schijf bovenop het betonoppervlakte blijft liggen. wacht tot de beton goed uitgehard is.

Als de grondpijp vast en loodrecht in de grond zit kun je de danspaal er van bovenaf inschuiven en de kraag met de meegeleverde schroeven vastzetten op de grondplaat. Schuif het rozet over de lasflens en ..... Let's dance outdoor.

Opmerkingen:
Elke "Outdoor" wordt geleverd als complete set met grondpijp, dansbuis, rozet en bevestigingsmaterialen.
Tevens krijgt u er een gratis waterpas bij om de grondpijp uit te richten.
U dient zelf te bepalen of de ondergrond stabiel genoeg is.
Verder zijn bijna alle persoonlijke aanpassingen en modificaties mogelijk.
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.