Wist je dat paaldansen in Europa is ontstaan in de Middeleeuwen? En wist je dat paaldansen in eerste instantie helemaal niet erotisch was? Of wist je dat paaldansen als volwaardige sport wordt geaccepteerd?

Paaldansen is topsport!

Hoe het ooit is ontstaan in het oude China en India waar mensen de paal gebruikten als gymnastiek, werd het in de Middeleeuwen gebruikt tijdens feesten en markten om mensen te vermaken. In de jaren 80 verscheen de danspaal voor het eerst in Canadese clubs waar het werd gebruikt als onderdeel van een verleidelijke dans. Maar tegenwoordig is Paaldansen veel meer dan dat!

Sportief paaldansen, ook wel bekend als ‘Pole Fitness’ is een variant waarbij oefeningen aan de paal gebruikt worden om kracht en lenigheid mee op te bouwen. Man en vrouw, Jong en oud kunnen deelnemen aan deze sport. Deze trend is  afkomstig uit Canada en de USA en krijgt zelfs jou binnenkort aan het dansen! 

Danspalen.com

Danspalen.com fabriceert verschillende soorten danspalen, voor beginners en profs  in hoogglans gepolijst RVS en  in diverse kleuren. De palen voldoen aan alle eisen en ze geven advies over het plaatsen van de palen.  

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.